συμβουλευτικη επιχειρησεων THINGS TO KNOW BEFORE YOU BUY

συμβουλευτικη επιχειρησεων Things To Know Before You Buy

συμβουλευτικη επιχειρησεων Things To Know Before You Buy

Blog Article

Ποια όμως είναι τα μικρά και μεγάλα μυστικά για μια επιτυχημένη αναδιοργάνωση που πρέπει να ακολουθήσει ο Επιχειρηματίας, ο Μέτοχος, η Διοίκηση μίας Επιχείρησης:

* Πάγωμα επιχειρηματικών δανείων (ΤΕΜΠΜΕ κλπ.) - Τροποποιήσεις όρων δανειακών συμβάσεων Περισσότερα >>

Το «φθηνό χρήμα» δημιουργεί ευκαιρίες για όλους εκείνους που επιθυμούν να αναχρηματοδοτήσουν τα δάνεια τους.

Κεφάλαιο κίνησης (δαπάνες λειτουργίας, δαπάνες σχετικές με το συναλλακτικό κύκλωμα της επιχείρησης, ΦΠΑ, κ.λπ.)

Ο επιχειρηματίας, ο μέτοχος, η Διοίκηση της εταιρείας θα πρέπει ξεκινώντας μία αναδιοργάνωση να επιλύουν χρόνια ή σημαντικά προβλήματα ή δυσαρμονίες που σχετίζονται με: την λειτουργία, τον συντονισμό, την εποπτεία, την έγκαιρη αναγνώριση λαθών, τα λάθη που δημιουργούν πολλαπλασιαστικές καθυστερήσεις, τον έλεγχο, την ανάθεση αρμοδιοτήτων, τους τομείς ευθύνης, τα σημεία ελέγχου, την εργασιακή συμπεριφορά, την ανάδειξη προβλημάτων, την επικοινωνία μεταξύ προσωπικού και τμημάτων, το υψηλό μίγμα υποχρεώσεων, οι απαξίωση του παραγωγικού μηχανισμού κα..

Είναι το πλάνο που συνήθως ζητούν οι εταιρείες και οι δανειστές.

Οι πέντε βασικοί παράγοντες που μπορούν να καθορίσουν την επιτυχία μιας startup είναι:

 Ο αναστοχασμός κουβαλά μέσα του όλα τα κλασικά, τα γνωστά, και τα μεταφέρει με ευκολία στο σήμερα για να γίνουν επιλογές και φωτεινά παραδείγματα για τους άλλους. Από αυτά click here τα παραδείγματα θέλουμε να προκύψουν οι επόμενες «μελέτες περίπτωσης». Η «επιχειρηματικότητα» έχασε τους δαίμονες που χρόνια κουβαλούσε. Απενοχοποιημένη κατά έναν μεγάλο βαθμό πια, μπορεί να προσφέρει δράσεις και να διδάξει αξίες, ενώ η γνώση, ως απόσταγμα τόσων ετών, έρχεται να βοηθήσει, να «χαρτογραφήσει» κάθε όνειρο και να το τοποθετήσει απέναντι «στην ώρα της αλήθειας».

Όπως επίσης τα προηγούμενα ΕΣΠΑ δεν βελτίωσαν την ανταγωνιστικότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

•Επίλογος: το επιχειρηματικό σχέδιο τελειώνει με ένα επίλογο όπου αναφέρονται ξανά οι στόχοι και οι βλέψεις της επιχείρησης.

•Αναλυτική περιγραφή της επιχείρησης: αυτή η ενότητα περιλαμβάνει εκτενή εξέταση της επιχείρησης (νομική υπόσταση, ιστορικό, στόχοι, οργανόγραμμα, ανθρώπινο δυναμικό, προϊόντα και δραστηριότητα)

Η δημιουργία ενός ακόμη εστιατορίου στην πόλη δεν είναι επείγουσα γιατί ήδη υπάρχουν πολλά εστιατόρια.

Απόκτηση ρευστότητας για να χρηματοδοτηθεί μια νέα επένδυση

Η μετακίνηση του επιχειρηματικού κόσμου από την «εποχή της βεβαιότητας και της ασφάλειας» στην «εποχή της αβεβαιότητας και του απρόοπτου» διαφοροποιεί πλέον κάθε μοντέλο προσέγγισης της εταιρικής ανάπτυξης ή εταιρικής αναδιοργάνωσης.

Report this page